Masažni salon

Masažni kotiček je začel s svojim delovanjem na Dunajski 111 v Ljubljani leta 2005 in od takrat deluje neprekinjeno. Od 1.1.2018 se Masažni kotiček nahaja znotraj kozmetičnega salona Studio BM na Dunajski 63.

V času svojega delovanja je bil Masažni kotiček kar nekajkrat omenjen v prispevkih raznih revij in drugih občilih, prav tako na različnih forumih, kjer smo bili deležni pohvalnih besed o našem delu.

Terapevtska masaža hrbta in klasična masaža telesa

Naša specialnost je terapevtska masaža hrbta in klasična masaža telesa, ki je po svojem izvoru v bistvu športna masaža (sestavil jo je pokojni prof. dr. Alojzij Šef, ki je bil ena največjih eminenc na področju športne in terapevtske masaže na celotnem območju bivše SFRJ in širše).
Masaža, kot se izvaja v Masažnem kotičku, ima podaljšan čas delovanja in njene pozitivne učinke, sproščenost in odsotnost bolečine, čutimo še dolgo po koncu masaže.

Tudi pri klasični masaži telesa se vedno osredotočamo na bolečine v hrbtu, prav tako tudi na probleme celotnega lokomotornega sistema.

V Masažnem kotičku načeloma izvajamo močnejšo masažo, seveda pa se vsakič prilagodimo stranki in upoštevamo njene želje in občutke.

Poleg kvalitetno izvedenih masaž (terapevtska masaža hrbta in klasična masaža telesa), zagotavljamo našim strankam prijazen sprejem, brez naglice in čakanja.

Naročilo na masažo

Za obisk se je vedno potrebno predhodno naročiti po telefonu 051 236 833, tudi v primeru, da potrebujete darilni bon.
Kvalitetno izvedena masaža vsakič znova zadovolji naše stranke. Če si zaželite dobro masažo v prijetnem, domačem in sproščenem okolju, obiščite MASAŽNI KOTIČEK.

Vljudno vabljeni, da nas pokličete in obiščete!

Masaža, kot se izvaja v Masažnem kotičku, ima podaljšan čas delovanja in njene pozitivne učinke, sproščenost in odsotnost bolečine, čutimo še dolgo po koncu masaže.