Drugi o nas

Priznam. Sem rahlo zasvojena. Odvisna od vrhunske masaže. Ta mora biti, da se uskladi duša s telesom in se mir naseli v vse mišice, kožo in kosti. Se vse poveže v spokojni harmoniji. Jasno, da imam »osebnega« maserja. A kaj ko ima on deskanje, in je zasvojen z visokimi valovi daljnih morij, pa kar zgine... Ampak, moje zaupanje je neomajno: kadar je problem najhujši, je rešitev najbližja. K meni je prišla v podobi maserja Igorja, kar na dom, da sem lahko ostala v pižami in nisem prihajala in odhajala iz zunanjega sveta. Kar lepo doma. Igorjevi močni gibi, njegovi precizni prijemi, ja, to je pravi profesionalec. Ko mi je zmasiral še hrbet, sem skoraj odplavala z njegove mize. Bova ponovila, sva se zmenila. Toplo priporočam! Oboje: masažo in Igorja. ki sta pravzaprav eno- saj zato pa je tako dobro pod Igorjevimi rokami.

Manca Košir

Od nekdaj sem ljubiteljica filozofije, ki se ukvarja z notranjostjo človeka. Ljudje delujemo usklajeno, če sta v harmoniji naša duša in telo. Ena izmed stvari, ki k temu zagotovo pripomorejo, je masaža. Glede na to, da se dotika človeka na poseben način, ni niti najmanj vseeno, kdo je naš maser. Moramo mu zaupati, počutiti se moramo sproščeno, z eno besedo- dobro. Igor je zagotovo eden najboljših maserjev, kar jih poznam. Po masažah se počutim izvrstno in učinek masaže traja vsaj nekaj dni. Vsekakor je zame masaža nekaj, čemur se z veseljem in rada redno predajam.

Sarah Jezernik

Čisto preveč časa prebijem na stolu za računalnikom ali sede na kakšnih še bolj nezdravih mestih. Ampak Igorjeve roke znajo zravnati še tako sesedene hrbte. Za masažo hrbtenice je treba kar nekaj moči, in Igor je zna v tvoj hrbet vložiti veliko – ne le za kratkoročni užitek, ampak za dolgotrajno boljše počutje, da se človek lahko mirno posveti drugim inspiracijam.

Andrej Ermenc Skubic

V klasično masažo nisem imel veliko zaupanja, dokler nisem spoznal Igorja Hočevarja. Njegovi tretmaji pa so spremenili moj pogled na to tehniko. Skoraj povsem so izginile bolečine v križu in vratu, po masažah pa se počutim kot prerojen. Igorju popolnoma zaupam. Zaradi njegovega profesionalnega pristopa, predvsem pa zaradi njegovega občutka za telo in energijo.

Urban Kordeš

Spletni forumi o nas